Lindi në Tiranë, në vitin 1905. Me vendim nr. 42, datë 13 mars 1955, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë. Me vendim nr. 13, datë 8 shkurt 1959, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë dhe konfiskimin e shtëpisë dhe të kopështit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 71
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.