Inxhinier, anëtar i “Bashkimit Demokratik Shqiptar”. Lindi në Tiranë, më 1916. U arrestua më 2 shkurt 1946 dhe, më 2 korrik të po atij viti, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi me burgim të përjetshëm e punë të detyruar, humbjen e të drejtave civile e politike, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 377
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.