Lindi në Tiranë, në vitin 1902. Me vendim nr. 52, datë 9 mars 1951, Gjykata Ushtarake Territoriale e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentative arratisjeje" dhe e dënoi me 1 vit heqje lirie me punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 377
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.