Lindi në Tiranë, më 12 maj 1939. U arrestua më 12 shkurt 1979. Me vendim nr. 81, datë 13 prill 1979, Gjykata e Rrethit të Vlorës e deklaroi fajtor sipas nenit 55/I të Kodit Penal dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 243
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.