Lindi më 1928, në Pojan të Korçës. Më 26 shkurt 1950, me vendim nr. 156, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për "sabotim të pushtetit" dhe e dënoi me 8 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 63-64
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.