Lindi në vitin 1912, në Tiranë. Arrestuar më 25 janar 1945 nga Divizioni Mbrojtjes Popullit, si kriminel lufte. Më 29 maj 1945, me vendim nr. 87, Gjykata e Lartë e deklaroi "kriminel e sabotator lufte", dhe e dënoi me vdekje me pushkatim.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2016), 415
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.