Ka lindur në Lusën të Kukësit në 1901 dhe ka vdekur po në fshatin e lindjes me 28 shkurt 1958. Eshtë arrestuar në vitin 1948 nën akuzën e dhënies së ndihmës të arratisurve si dhe për shpërndarjen e fletushkave propagandistike kundër regjimit. Ka pësuar vuajtjet e torturat çnjerëzore të hetuesisë komuniste. Pas daljes nga hetuesia, është internuar në kampet me tela me gjemba të Beratit e Tepelenës në periudhën 1949-1952.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.