Lindi në fshatin Kullaj të Shkodrës, në vitin 1915. Ka qenë i burgosur, kulak dhe i deklasuar.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 526
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.