Lindi në vitin 1941, në Tiranë. Me vendim nr. 7, datë 16 janar 1959, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit", dhe e dënoi me 2 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 50
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.