Lindi më 1904, në Fullqet të Matit. Me vendim nr. 145, datë 20 gusht 1953, Gjykata e Rrethit të Matit e deklaroi fajtor për "krimet e kryera dhe veprimtarinë e tij armiqësore para çlirimit" dhe e dënoi me 15 vjet burg, dhe për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" me 10 vjet burg.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.