Lindi më 1905, në Çamëri. Më 5 mars 1947, me vendimin nr. 737, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor si “armik i popullit” dhe e dënoi me 3 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2014, dosja 17, fl. 256-257.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2014, dosja 17, fl. 256-257.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.