Lindi më 1916, në Përmet. Mbaroi shkollën teknike Harry Fultz. Ekonomist. Arrestohet në maj 1945 me urdhër të Koçi Xoxes. Më 5 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Divizionit e dënoi për “hapje të parullave në ushtri dhe dezertime”, me 25 vjet burg. Më 5 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “tentativë arratisje” me 5 vjet burg dhe punë të detyruar.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 170
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.