Lindi më 3 prill të vitit 1907, në Durrës. Më 1 nëntor të vitit 1945, Komisioni i Hetimeve të  Krimeve të Luftës e deklaroi fajtor se "ka bashkëpunuar me okupatorin, ka penguar forcimin e Këshillit Nacionalçlirimtar" dhe e dënoi me dy vjet heqje lirie. Katër vjet më vonë, më 27 shtator 1949, Gjykata e Lartë Speciale e deklaroi fajtor për të njëjtat akuza, dhe se "nuk ka kryer detyrimin si bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit, ka tradhëtuar këto  organe dhe dekonspiruar sekretin me elementë të tjerë, ka organizuar arratisjen e tij  në Jugosllavi" dhe e dënoi me vdekje, pushkatim.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 451
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.