Lindi në vitin 1928, në Tropojë. Me vendim nr. 7, datë 6 mars 1958, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "moskallëzim krimi" dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 320
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.