Lindi më 1892, në Bulgarec, Korçë. Më 28 prill 1950, me vendim nr. 49, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» dhe e dënoi me 3 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 51, FL. 59-60.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.