Lindi më 1912, në Ballsh. Më 15 qershor 1948, me vendim nr. 35, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për "pjesëmarrje në një grup kriminelësh", me 6 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 196-197
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.