Lindi më 1917, në Kuç, Gjirokastër. Më 4 qershor 1980, me vendim nr. 98, Gjykata Vlorë e dënoi për «agjitacion e propagandë kundër shtetit» me 7 vjet burg dhe heqjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 288.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.