Nëpunës i Bankës së Shtetit në Shkodër. U pushkatua më 18 korrik të vitit 1946 për "difiçit", bashkë me Don Alfons Trackin, Kolë Ashikun dhe Nikollë Prengë Dedajn.

Burimi: Fritz Radovani – de Angeliis, Një monument nën dhé, Melbourne, 2004, II, f. 100; IV, f. 265.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.