Lindi më 1933, në Berat. Humbi aftësinë mendore dhe jetën si pasojë e vuajtjeve në burgjet e diktaturës.

 

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 77, fl. 54.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.