Lindi më 1934, në Shkozet, Durrës. Më 7 shkurt 1952, me vendimin nr. 44, Gjykata e Tiranës e dënoi për “strehim dhe furnizim kriminelësh”, me 4 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit.

 

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 90.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.