Lindi në vitin 1927, në fshatin Babunjë të Lushnjës. Më 30 tetor 1945, Gjykata Ushatarake e Beratit e deklaroi fajtor si "pjesmarrrës në organizatën e Ballit Kombëtar" dhe për "pjesmarrje në luftime kundër fuqive të U.N.Çl" dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie me punë të detyruar, humbjen e së drejtës elektorale dhe konfiskimin e pasurisë. Në vitin 1946, Komiteti Ekzekutiv i Këshillit Popullor të Nënprefekturës së Lushnjës vendosi sekuestrimin e gjithë pasurisë së tij të paluajtshme.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 657; Gazeta Zyrtare, nr. 54, 20 qeshor 1946, fq. 6.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.