Inxhinier Riza Alizotin, të varur në litar në mes të Kuçovës, më 10 tetor 1947, pas tri ditësh e morën dhe e hodhën në përroin Lapardhica. Siç shkruan Meri Lalaj, “në ditët e mëvonshshme, sa herë fëmijët e punëtorëve të naftës, shkonin për të luajtur te përroi Lapardhica, nënat porositnin buzëdridhura: “Kujdes, se aty është Rizai!”.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.