I internuar me mamanë, vëllezërit dhe motrën në Kampin e Tepelenës për shkak se kishte një vëlla të arratisur dhe të atin, nga patriot e shpallën armik. Më pas, dënojnë me 10 vjet burg vëllanë e tij, Kolë Shyti dhe arrestojnë dhe mbajnë 6 muaj në burg edhe vëllanë tjetër, Lekë Shyti.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.