Lindi në Tiranë, më 24 prill 1943. Me vendim nr. 153, datë 29 shtator 1962, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së tij, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë. U lirua nga burgu më 16 korrik 1973 me plotësim kohe.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 251.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.