Lindi më 1920, në Dukagjin. Arrestuar më 5 shtator 1952. Më 21 shkurt 1953, me vendim nr. 32, Gjykata Ushtarake Territoriale Shkodër e dënoi "për bashkëpunim me diversantët e UDB-së duke iu dhënë informata sekrete e politike" me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet. Më 25 nëntor 1954 i zbritet dënimi në 15 vjet burg. Liruar më 26 shkurt 1963.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 284
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.