Lindi më 1924, në Vermosh. Më 27 mars 1952, me vendim nr. 55, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me diversantët" dhe e dënoi me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtës për 3 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 70, FL. 55-56
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.