Lindi më 1885, në Fanë të Kukësit. Më 21 shtator 1950, me vendim nr. 435, Gjykata Ushtarake e deklaroi fajtor për «tentativë arratisje në Jugosllavi dhe mosdenoncim të veprimatarisë kriminale të Gjet Hallës»,dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale me 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 104.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.