Lindi më 1890, në Shkodër. Më 2 qershor 1948, me vendim nr. 50, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e strehimit të të arratisurve" dhe e dënoi me 1 vit burg dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 284
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.