Lindë  më  1906,  në  Durrës.  Më  19 mars 1948, me vendim nr. 201, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "agjitacion e propagandë", me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave civile për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.19-20
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.