Lindi më 1913, në Sarandë. Më 18 qershor 1947, me vendim nr. 115, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "se ka marë pjesë në grup armiqsor kundër pushtetit", me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtës politike për 1 vit. Dënimi iu fal më 27 prill 1949.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 2025
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.