Lindi më 23 nëntor të vitit 1956, në Tiranë. Më 5 korrik 1972, Gjykata e Rrethit Gjyqësor të Tiranës e deklaroi fajtor «për krimin e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e arratisjes së mbetur në tentativë», dhe e dënoi me 1 vit heqje lirie. Vendimi u la në fuqi edhe nga Gjykata e Lartë, më 27 korrik 1972.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 390
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.