Lindi në vitin 1939, në Sarandë. Me vendim nr. 78, datë 9 qershor 1956, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes të mbetur në tentativë", dhe e dënoi me 10 vjet burg. Më vonë, dënimi iu ul në 5 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 17
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.