Lindi më 1955, në Tiranë. Më 29 mars 1974, me vendim nr. 140, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/2, FL. 77-78
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.