Lindi më 1929, në Shkodër. Më 12 janar 1948, me vendim nr. 6, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «krimin si armik i popullit» dhe e dënoi me 10 vjet burg. Më 18 korrik 1957, me vendim nr. 90, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e tradhtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 361
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.