Lindi në Prishtinë. Kur ishte 1 vjeçe, familja e saj erdhi në Shqipëri për shkak të përndjekjes nga serbët. Studioi në Institutin Nëna Mbretëreshë. U arrestua më 1947, bëri një vit hetuesi dhe u lirua. Bashkëshortja e Adem Selimit, antikomunist i arratisur nga Shqipëria.

 

 

Burimi: Ermira Isufi, “Si më arrestuan me urdhër të Nexhmijes, ditën e lindjes së Enverit”, Panorama, 8 dhjetor 2013, fq. 16-17.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.