Lindi më 1923, në Vlorë. Më 23 nëntor 1946, me vendim nr. 365, Gjykata Ushtarake
Vlorë e dënoi se se "ka dezertuar në radhët e ushtrisë NAÇL dhe është hedhur
me Ballin, është vegël e kriminelit Kadri Cakrani, si dhe ka marrë pjesë në shtypjen e trakteve", me burgim të përjetshëm, humbje e të drejtës elektorale dhe konfiskim pasurie. Dënimi iu zbrit në 15 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, Fl.628-629
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.