Ushtarak. Lindi në Dibër, në vitin 1914. Kreu Akademinë Ushtarake në Itali. Shërbeu në Ushtrinë Kombëtare Shqiptare. U arrestua në vitin 1951 për «agjitacion e propagandë», dhe u dënua me 10 vjet burg. U lirua në vitin 1959, pastaj u internua.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.