Lindi më 1914, në Trebinjë, Pogradec. Më 21 qershor 1946, me vendim nr. 135, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi si "armik të popullit", me 7 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave civile dhe punë të detyruar baraz me kohën dënimit.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2751-2752
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.