Lindi më 1925, në Golaj, Kukës. Më 2 korrik 1954, me vendim nr. 17, u dënua “për moskallëzim të krimit kundër shtetit“, me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtës së pensionit.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 2187-2188.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.