Lindi në vitin 1971, në Lezhë. Më 27 gusht 1983, me vendim nr. 73, Ministria e Brendshme e deklaroi fajtor "për tradhti ndaj atdheut në formën e arratisjes" dhe e dënoi me 12 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 206
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.