Lindi më 28 korrik të vitit 1897, në Vlorë. Më 28 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Vlorës e deklaroi fajtor "për spiunazh" dhe se "në bashkëpunim me komponentët e Ballit Kombëtar në Tiranë, ka pasur për qëllim kryesor rrëzimin e pushtetit popullor me forcë". Për këto arsye e dënoi me 20 vjet privim lirie me punë të detyruar (dënim i kombinuar).

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 501.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.