Lindi më 1891, në Gjirokastër. Me vendim nr. 283, 10 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se ka bërë "faje karshi popullit dhe shtetit duke marrë pjesë në organizatën e Ballit, është vënë në shërbim të Sillogut dhe ka kryer detyrat e ngarkuara" dhe e dënoi me 25 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë. Më 27 prill 1949, dënimi iu zbrit në 15 vjet burg. Më 23 nëntor 1954, dënimim iu ul nga 15 në 12 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 174
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.