Lindi në Bilisht të Korçës, më 10 prill 1887. Me vendim nr. 16, datë 11 shkurt 1952, Gjykata Ushtarake Territoriale e Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 7 vjet privim lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2016), 405
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.