Lindi më 1898, në Syzes të Beratit. Më 13 nëntor 1946, Gjykata Ushtarake e Beratit, e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi "sabotator i pushtetit" dhe se kishte "propaganduar kundër pushtetit", me 7 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.