Lindi në Bejrut të Libanit, në vitin 1921. Me vendim nr. 2, datë 21 janar 1948, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë, tentativë arratisjeje» për në Greqi. Për këtë, kjo gjykatë e dënoi me 5 vjet heqje lirie (punë të detyruar), si dhe humbjen e të drejtave civile e politike baraz me kohën e dënimit. U arrestua më 6 nëntor 1947 dhe u lirua nga burgu më 8 maj 1950.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 306
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.