Lindi në vitin 1950, në Mamuras. U dënua nga Gjykata Ushtarake e Vlorës për "agjitacion e propagandë" me 8 vjet privim lirie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë

Burimi: F. 1, V. 2013, D. 9, Fl. 370-371
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.