Lindi më 1910 në Lekaj, Kavajë. Më 19 maj 1945, Gjykata Ushtarake Durrës e dënoi si “kriminel lufte dhe armik i popullit” me burgim të përjetshëm.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 957
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.