Lindi në vitin 1878, në Dukagjin. Më 18 dhjetor 1951 u shpall fajtor për "vepra përgatitore për arratisje" dhe për "mosdenoncim krimi", dhe u dënua me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 24
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.