Lindi në Shkodër, në vitin 1915. Me vendim nr. 60, datë 23 mars 1977, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit" dhe e dënoi 10 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 298
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.