Lindi më 1918, në Vanistër, Gjirokastër. Më 18 prill 1947, me vendim nr. 115, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi si “kriminel lufte dhe armik i popullit dhe sabotator”, me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës qytetare dhe politike. Më 12 gusht 1947, me vendim nr. 40, Komiteti Ekzekutiv i Nënprefekturës së Sarandës urdhëroi «sekuestrimin e gjithë pasurisë të tundshme dhe të patundshme të armikut të popullit V. Gj. nga katundi Vanistër i Gjirokastrës».

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D.7, Fl. 126-127; Gazeta Zyrtare, 5 janar 1948, f. 7
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.